Detachering

Heb je behoefte aan extra capaciteit voor bijvoorbeeld een nieuw te starten project of uitbreiding van een huidig project? Ben je onderbezet door ziekte of heb je andere redenen om gebruik te maken van tijdelijke inhuur?

Dan kan detachering een prima oplossing zijn. Je kunt bij ons gebruik maken van flexibel in te zetten professionals. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring en stellen hoge eisen aan professionals waar we mee samenwerken. Certificering is geen toverwoord maar een must. De mensen die wij detacheren bij onze opdrachtgevers zijn ruim voldoende gecertificeerd. 

Sempre Solucions heeft een sterk netwerk aan gecertificeerde IT professionals. Alléén het beste is goed genoeg. Heb je een leuke opdracht waar onze IT professional blij van wordt en wil je graag samenwerken met Sempre Solucions? Dan wordt jij ook blij. Van plezier komt creativiteit en is succes gegarandeerd!

Heb je behoefte aan tijdelijke inhuur van onze HR toppers? Wij staan voor je klaar met al onze experts op HR gebied. Onze HR professionals zijn zeer ervaren en kunnen je op diverse HR trajecten ondersteunen.

Wil je niet direct een beslissing nemen over een nieuw aan te nemen medewerker? En gun je de medewerker tijd om aan je bedrijf te wennen? Dan kan detavast een prima oplossing zijn voor het aannemen van toekomstig personeel. Detavast is een combinatie van werving & selectie en detacheren.

Werving & Selectie is een vak apart, toch gaan wij er heel pragmatisch en transparant mee om. Geen dure campagnes of een hoge wervingsfee. Wij vertellen u direct of binnen een aantal dagen of wij de juiste kandidaat voor jouw organisatie kunnen vinden. Wij denken aan de medewerker waaraan je in de toekomst beter je geld kunt besteden, aan bijvoorbeeld studie of andere zaken waardoor je medewerker zich kan blijven ontwikkelen.