HR

Voor de opdrachtgever

Sinds een aantal jaren werken we samen met HR professionals en daarom gaan we ook HR specialismen in de markt zetten. Wist je dat IT & HR ontzettend veel raakvlakken hebben? Kijk maar eens naar onze ITSM oplossingen.

Nu bieden we HR breed expertises aan. Of het nu gaat om een strategisch P&O adviseur, HR adviseur, Beleidsadviseur, HR businesspartner of een HR medewerker enz. Bij ons kun je terecht voor diverse HR expertises. Dus heb je behoefte aan tijdelijke inhuur op HR gebied dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor de freelancer

We komen graag met freelance HR toppers in contact vanwege de groei die we doormaken op HR gebied. Lijkt het je leuk om samen met ons te werken en wellicht samen met ons jouw expertise op de markt te zetten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Net zoals bij IT willen we ook met freelance HR aanvoerders gaan werken. Wij denken een geweldig concept, samenwerken met freelancers en elkaars business verder uitbouwen. Uiteraard kun je je ook via onze website bij ons inschrijven of reageren op een HR opdracht die bij je past, wij nemen dan spoedig contact met je op.