Werving & Selectie

Werving & selectie is een vak apart. We vinden dat we de inhoudelijke taal moeten spreken van een professional. En uiteraard moeten wij jou als opdrachtgever ook goed leren kennen. We brengen je behoefte goed in kaart en leren de organisatie goed kennen om de juiste match te maken.

We hebben een netwerk van professionals die wellicht toe zijn aan een nieuwe baan of zoeken buiten ons netwerk om de juiste kandidaat te vinden. Binnen een afgesproken termijn (vaak 3 dagen) of misschien direct, afhankelijk van je behoefte, bespreken we of we denken dat het invullen van je vacature kans van slagen heeft. Je hebt dan genoeg tijd om je opdracht elders uit te zetten. Naast het zoeken, plaatsen wij je vacature ook op onze website. Mochten er geen kandidaten binnen 5 dagen reageren, dan laten we je dit uiteraard weten. 

De vacature laten we in overleg met jou wel op onze website staan (wie weet welke reacties we nog krijgen) en je bent dan altijd vrij om je opdracht elders uit te besteden.

Wij vragen wel 5 werkdagen exclusiviteit; wij doen niet mee aan opdrachten die bedrijven bij meerdere partijen uitzetten. Dat vinden wij zonde van jouw tijd, maar ook van die van ons. We zijn liever transparant en werken zoals ook bij onze andere diensten ontzettend graag samen. Samenwerken bewijst elke keer dat je juist daarmee succes kan bereiken.

Lijkt het je leuk om eens met ons kennis te maken neem dan eens contact met ons op en we vertellen je graag hoe wij werken op het gebied van Werving & Selectie.