SEMPRE SOLUCIONS

IT Professional

Ben je op zoek naar een leuke baan of freelance opdracht in de IT?

Wil je continue door blijven ontwikkelen? Dit onderbouwen met certificeringen en ben je ook nog eens dienstverlenend ingesteld? Dan denken wij dat we bij elkaar passen. 

Wij zijn een IT detacheringsbedrijf en zijn continue op zoek naar nieuwe medewerkers en freelancers. 

Onze klanten waarderen onze werkwijze en dat betekent dat we jaar na jaar een mooie groei doormaken. Dit hebben we uiteraard mede te danken aan onze IT professionals en freelancers.

Sempre Solucions heeft verschillende soorten vacatures:

  • Je komt bij ons in dienst en wordt gedetacheerd bij onze klanten. En heb jij je opdracht succesvol afgerond dan kijken we samen naar een nieuwe mogelijke opdracht. (Detachering)
  • Je wordt gedetacheerd en in de loop van de tijd heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze klant. (Detavast)
  • De klant wil dat je direct bij hen in dienst komt. (Werving & selectie)
  • Je bent freelancer en we hebben een mooie opdracht voor je. (Bemiddeling)

Sempre Solucions is niet zomaar een IT detacheringsbedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT hebben we al hele mooie resultaten bereikt met onze IT professionals voor onze klanten. Wij menen ook verstand van IT te hebben en lossen complexe vraagstukken op. Doordat wij verstand hebben van IT & arbeidsbemiddeling zijn we voor jou een betrouwbare werkgever. Samen werken we aan jouw carrière. We zorgen voor plezier in je werk, pas dan kan jij succesvol zijn. We kijken naar wat je wel kan en niet naar wat je niet kan, wat je ambities en wensen zijn om jouw carrière zo goed mogelijk te laten verlopen en daar hoort natuurlijk passend werk bij!

We doen wat we beloven, zijn open en transparant dus altijd eerlijk naar elkaar! Samen staan we sterk en als jij het even niet weet is er altijd een collega die je weer verder kan helpen!

Denk jij te passen bij Sempre Solucions en ben jij de juiste persoon voor een vacature of opdracht? Dan nodigen we je uit om te reageren. Is er op dit moment geen passende vacature of opdracht schrijf je in of stuur een open sollicitatiebrief voorzien van motivatie naar resourcedesk@sempre-solucions.nl.