Freelancer

Onze ervaring in de IT markt gaat al meer dan 30 jaar terug en we zijn zeker geen doorsnee IT bedrijf. Wij detacheren IT Professionals en bemiddelen graag IT Freelancers. We vinden het ontzettend leuk om samen te werken met Freelancers. Heerlijk toch!

Samen ondernemen, hoe leuk is dat. Freelancers zijn voor ons en onze klanten van zeer grote toegevoegde waarde. Werken met specialisten is toch het mooiste wat er is. IT breed hebben we regelmatig veel opdrachten open staan waarop we zouden kunnen samenwerken. Wellicht vind je het leuk om eens een kijkje te nemen bij de opdrachten. Misschien staat er een mooie opdracht voor je tussen. Zo niet dan kun je je vrijblijvend inschrijven en nemen wij bij een passende opdracht contact met je op.

Weet je wat wij ook heel interessant vinden? Het werken met Freelance Aanvoerders zoals wij ze noemen. Dit zijn Freelancers die diepgaande kennis hebben op één of meerdere van onze expertise gebieden te weten: Digitale Transformatie, IT Service Management, Everywhere Workplace en Digital Workspace Management.

Onze Aanvoerders gaan vaak mee met ons naar de klant om ze te voorzien van de desbetreffende expertise. Dat zijn vaak hele leuke interessante gesprekken waar onze klanten, jij als Freelancer en wij ontzettend blij van worden.

Daarnaast helpt een Aanvoerder Sempre Solucions Freelancers om hun expertise gebied op peil te houden en ze te helpen als ze er zelf even niet uitkomen. Uiteraard hebben we voor extra werkzaamheden speciale regelingen. Zo kan ieder vanuit eigen entiteit blijven ondernemen en kunnen we samen sterk zijn.

Lijkt het je leuk om met ons samen te werken of wil je meer weten over onze werkwijze? We vinden het hartstikke leuk als je je bij ons in zou schrijven of stuur een mail naar info@sempre-solucions.nl en bellen mag natuurlijk ook 078-7620762.