Werving & Selectie

Werving & Selectie is topsport. Krapte op de arbeidsmarkt maakt het niet makkelijk om de juiste kandidaat te vinden. En als er al een kandidaat gevonden wordt en u plant het eerste sollicitatiegesprek dan heeft de kandidaat ondertussen al een nieuwe baan gevonden. Of sterker nog, de kandidaat heeft zijn contract al getekend en meldt zich een dag voor de startdatum af omdat hij toch elders gaat starten. 

Is er een kant en klare oplossing om dit te voorkomen? Wij denken van niet, zo eerlijk moeten we zijn. Maar de werkwijze omtrent het werven van de kandidaten is ontzettend belangrijk en vraagt om veel meer dan zomaar een cv’tje schuiven. Onze werkwijze bepaald wel dat we de risico’s op bovenstaande voorbeelden kunnen minimaliseren.

Onze werkwijze

Graag plannen we eerst een kennismakingsafspraak. Het is belangrijk te weten of wij als bedrijf bij u passen en vice versa. Het is belangrijk de klik met u te voelen zodat we die over kunnen dragen aan uw toekomstig medewerkers. Bedrijfscultuur en manier van werken zijn ontzettend belangrijk. Kandidaten vinden het fijn als we daar alvast iets over kunnen vertellen. Verder willen we graag uw business begrijpen en inzoomen op de vacature(s) die u open heeft staan. En als we dat onze kandidaten ook nog eens goed uit kunnen leggen raken ze sneller geïnteresseerd en kunnen we starten met het maken van de juiste match.

Tarieven

Wij berekenen een fee, indien u en onze kandidaat een arbeidsovereenkomst sluiten. En die fee valt best mee, dat is wat onze klanten zeggen. Ik hoor u denken “ook in deze tijd”, juist in deze tijd zouden we zeggen, we hebben elkaar harder nodig dan ooit tevoren. We gaan uit van uw en onze kwaliteiten en als we die dan ook nog eens weten te bundelen dan moet er toch resultaat te behalen zijn! Ook in een krappe arbeidsmarkt.

Wij hebben een mooie voorzet gegeven om eens met elkaar kennis te maken. Kopt u onze voorzet in?