SEMPRE SOLUCIONS

Opdrachtgever

Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT branche zijn we voor onze opdrachtgevers een betrouwbare partner.

Juist vanwege onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk aan IT professionals opgebouwd. Dit betreft o.a. expertise op het gebied van Servicedesk, Systeembeheer, Netwerkbeheer, Projectmanagement, Architectuur enz. Kortom alle IT functies die voor uw organisatie van belang kunnen zijn. Dit netwerk bestaat uit onze eigen mensen en freelancers waar we mee samenwerken.

De contractvormen die we hiervoor hanteren zijn inzet op basis van Detachering, Detavast, Freelancers die wij bemiddelen en Werving & Selectie.

Detachering

Heeft u behoefte aan extra capaciteit voor bijvoorbeeld een nieuw te starten project of uitbreiding van een huidig project?

Bent u onderbezet door ziekte of heeft u andere redenen om gebruik te maken van tijdelijke inhuur?

Dan kan detachering een prima oplossing zijn.

Wij stellen hoge eisen aan onze IT professionals, zij zijn ruim voldoende gecertificeerd voor de opdracht die zij uitvoeren.

Detavast

Wilt u uw organisatie verder uitbreiden? Dan kan detavast de oplossing zijn. Detavast is een combinatie van detacheren en werving & selectie. De IT professional is bij ons in dienst en detacheren we bij u. Bij de start heeft de IT professional dezelfde arbeidsvoorwaarden als wanneer u hem of haar zelf in dienst zou nemen. U kunt bij ons IT professionals inhuren die u na een afgesproken termijn kosteloos over kunt nemen.

Op deze manier heeft de IT professional maar ook u langer de tijd om te kijken of de IT professional binnen uw organisatie past. Sommige functies vragen nu éénmaal meer tijd dan enkel de proeftijd.

Freelancer

Heeft u tijdelijk behoefte aan een IT professional en hebben wij op dat moment geen eigen IT professional beschikbaar dan hebben wij een gecertificeerde poule met freelancers. 

Freelancers die graag met ons samen willen werken en wij met de freelancer.

Werving & Selectie

Krapte op de arbeidsmarkt maakt het niet makkelijk om de juiste kandidaat te vinden. En als er al een kandidaat gevonden wordt en u plant het eerste sollicitatiegesprek dan heeft de kandidaat ondertussen al een nieuwe baan gevonden. Of sterker nog, de kandidaat heeft zijn contract al getekend en meldt zich een dag voor de startdatum af omdat hij toch elders gaat starten.

Is er een kant en klare oplossing om dit te voorkomen? Wij denken van niet, zo eerlijk moeten we zijn. Onze werkwijze zorgt er wel voor dat deze risico’s worden geminimaliseerd. De werkwijze omtrent het werven van de kandidaten is een ontzettend belangrijk proces en vraagt om veel meer dan zomaar een cv’tje schuiven.

Kortom u kunt altijd bij ons terecht! Wij hebben overal een oplossing voor en onze naam zegt het al Sempre Solucions (Altijd Oplossingen).

Zou u het prettig vinden om vrijblijvend met ons kennis te maken? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 078-7620762, te mailen naar info@sempre-solucions.nl of u kunt het contactformulier invullen.

Een greep uit onze opdrachtgevers