Freelancer

Wij zijn geen doorsnee IT detacheringsbedrijf maar hebben gekozen om naast onze detacheringstak specialismen op de markt te zetten: Digital Workspace Management, IT Service Management (ITSM), Cloud en Automation. Wist je dat we deze specialismen in de markt zetten met freelancers? Wij noemen dit freelance aanvoerders. Zij hebben diepgaande kennis op één van onze specialismen. Wij denken; een uniek concept! De markt  vraagt om “specialisten”. En wie zijn de specialisten? Jij toch, anders ben je toch niet voor jezelf begonnen! Als je geen aanvoerder bent of wilt zijn of geen kennis hebt van onze specialismen, geen probleem. Ook voor jou die gewoon op zoek is naar een uitdagende IT opdracht en die met succes wil afronden hebben we leuke uitdagende en interessante opdrachten. Wij worden blij van het samenwerken met freelancers. Onze relatie met freelancers gaat al tot 10 tallen jaren terug en dat is ons zo bevallen dat we ons steeds verder proberen te ontwikkelen om de relatie met jou nog beter te maken. Er zijn natuurlijk een aantal basis zaken die vanzelfsprekend zijn, zoals:

Weet je wat ook leuk is? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de IT markt. We kijken graag naar de toekomst en het liefst nog een stukje verder dan dat.

Laten we samenwerken!

Denk je dat wij jou begrijpen? Maak een afspraak, kom eens langs, schrijf je in of reageer op een voor jou mooie, uitdagende en passende opdracht.