Azure

Microsoft Azure en Sempre Solucions

Vanuit onze strategische doelstellingen is o.a. onze focus op Microsoft Azure voor Public Cloud oplossingen gericht. Wereldwijd is het de meest gecertificeerde cloudprovider, die voldoet aan de hoogste beveiligings- en kwaliteitseisen.

Azure biedt talloze mogelijkheden, onze professionals helpen je graag om gerichte keuzes te maken voor wat betreft de inrichting van je cloud, afgestemd op jouw organisatie en requirements.

Migreren met het Microsoft Cloud Adoption framework

Met de juiste skills en tools aanvullend met best practices kunnen wij je helpen je migratieproject snel en soepel af te ronden. Onze Azure gecertificeerde resources helpen je graag

Azure assessment

Strategische migratiebeoordeling en gereedheidstool (SMART).

Applicatie- en server afhankelijkheden in kaart brengen met Azure Migrate: Server Assessment helpt je bij het analyseren en beoordelen van on-premises VMware VM’s, Hyper-V VM’s en fysieke servers om te bepalen of ze klaar zijn voor migratie naar Azure.

Databases beoordelen

Voor beoordeling van SQL-databases kan de Data Migration Assistant je helpen om compatibiliteitsproblemen, die de databasefunctionaliteit in je nieuwe versie van SQL Server of naar Azure SQL Database kunnen beïnvloeden, op te sporen.

Security & Site recovery

Je wilt continu de veiligheid verbeteren. Middels Azure Policy, Azure Blueprints en Azure Security Center te gebruiken kan je de veiligheid monitoren en afdwingen.

Daarnaast kan je Microsoft Azure Recovery Services-agent (MARS) inzetten voor het veiligstellen van je data.

Gereed maken voor de cloud

Om een cloud implementatie te beheren moet deze in kaart worden gebracht.

Monitoring en rapportage: inzicht krijgen van resources, pro actief problemen opsporen en oplossen.