Digital Workspace Management

Het managen van digitale werkplekken met Sempre Solucions

De vraag naar een “Moderne Werkplek” neemt steeds meer toe, aangezien een traditionele werkplek op het gebied van beheer, gebruik en veiligheid niet langer aansluit bij de hedendaagse werkplek behoeften.

Werk is steeds vaker onafhankelijk van tijd en locatie. Daarom is een flexibele, hybride moderne werkplek voor al uw medewerkers van het grootste belang.

Werkt u nu nog vanuit uw eigen datacenter, zit u al in de cloud of gebruikt u een combinatie van beiden? De Digitale Werkplek Management oplossingen van Sempre Solucions ondersteunen het uitrollen van een flexibele hybride werkplek infrastructuur. Ze voorzien in alle elementen van werkplek beheer die nodig zijn voor een ultieme gebruikservaring.

Met onze oplossingen beheert, distribueert en managet u digitale werkplekken. Voor een optimale eindgebruikers ervaring van al die hybride werkplekken. Zowel fysiek, virtueel als uit de cloud.

Bij Sempre Solucions kunt u de juiste experts vinden die u hierbij kunnen adviseren en ondersteunen.

Solucions Essentials

3 oplossingen die elkaar versterken:

Applicatie Layering

Versimpel of automatiseer de uitrol van applicaties zonder het Base-Image aan te passen. Reduceer complexiteit en wildgroei. Ook geschikt voor werkplekken die niet altijd met het internet verbonden zijn.

Profile- en User Environment Manager

Neem uw gebruikersprofiel, policy en security instellingen mee van de ene werkplek naar de andere. Bespaar tijd bij het migreren naar een nieuwe omgeving of het updaten van de bestaande omgeving. Volledig platformonafhankelijk en hybride.

End User Monitoring

Meet hoe lang het inloggen duurt, hoe efficiënt de applicaties werken en wat er gebeurt op het netwerk van de gebruiker. Iedere wijziging in de omgeving wordt inzichtelijk gemaakt waardoor u de prestaties van een werkplek objectief kunt beoordelen. Hierdoor voorkomt u verrassingen en kunt u problemen voorkomen. 

Download Whitepaper Digital Workspace Management

Door corona is Digital Workspace Management in een stroomversnelling gekomen. De afgelopen twee jaar is veel snel geïmplementeerd als quick-fixes. Support is vaak ingewikkeld en duur. Dit Whitepaper beschrijft hoe we van quick-fixes gaan naar een continue duurzame oplossing voor Digital Workspace Management. Een aanpak die consistent, flexibel en eenvoudiger is.

Vul uw gegevens hiernaast in en ontvang ons Whitepaper.