Everywhere Workplace

Maak de Everywhere Workplace mogelijk

Detecteer, herstel en bescherm elk apparaat, overal – automatisch. Of uw team nu verderop in de gang zit of over de hele wereld verspreid, met onze oplossingen kunnen ze gemakkelijk en veilig doen waar ze goed in zijn.

Ontdek uw Everywhere Workplace

Hoe kunt u uw bedrijfsmiddelen overal doeltreffend beheren en beschermen als u ze niet kunt zien? Ontdek in één oogopslag uw volledige IT-domein in real-time, en neem snelle, nauwkeurige beslissingen die resulteren in baanbrekende efficiëntie niveaus en waarde voor uw hele bedrijf.

Beheer uw Everywhere Workplace

Stelt u eens voor dat u elk apparaat en elke applicatie binnen uw bedrijf zou kunnen detecteren, provisionen, configureren en beveiligen – van datacenter tot cloud tot edge? Met onze oplossing is dit niet alleen mogelijk, het is zelfs makkelijker dan u ooit had verwacht.

Beveilig uw Everywhere Workplace

U kunt erop vertrouwen dat uw bedrijf constant beschermd is met threat management en secure access voor elke gebruiker, elk apparaat, elke applicatie en elk netwerk overal en altijd.

Bedien uw Everywhere Workplace

Lever geweldige gebruikerservaringen en bedrijfsresultaten.

Wat als u uw gebruikers altijd een geweldige ervaring zou kunnen geven? En tegelijkertijd de dienstverlening en resultaten naar een hoger niveau kan tillen?

Met Service Management van Sempre Solucions kunt u dat. U kunt zelfs een risicogerichte veiligheidsstrategie en budget creëren.

Everywhere Workplace