Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT markt proberen wij altijd naar de juiste oplossingen te zoeken voor onze opdrachtgevers. Het is onze passie om bedrijven digitaal te transformeren en maken gebruik van unieke gedifferentieerde end to end oplossingen.

Naast specialisme op het gebied van Digitale Transformatie hebben we specialisme in huis op het gebied van: IT Service Management, Everywhere Workplace en Digital Workspace Management. Expertises die enorm helpen bij het Digitaal Transformeren! We doen niets liever dan voor onze opdrachtgevers de mooiste oplossingen creëren. Digitaal Transformeren is niet alléén een IT feestje, het is een feestje van Business & IT samen en dat vereist de perfecte samenwerking.  Dit betekent ook dat er een perfecte samenwerking moet zijn met onze opdrachtgevers, leveranciers, partners en professionals!

Samenwerkingspartners

Ivanti stelt Sempre Solucions aan om oplossingen voor service management en digitale werkplekken te leveren in de Benelux

Den Bosch – 15 november 2022

Ivanti, leverancier van het Ivanti Neurons automatiseringsplatform dat IT-middelen van cloud tot edge ontdekt, beheert, beveiligt en onderhoudt, kondigt de samenwerking aan met Sempre Solucions, een in Nederland gevestigd adviesbureau gespecialiseerd in digitale transformatie.

De aankondiging van het partnerschap volgt op Ivanti’s voortdurende uitbreiding in de markten voor ITSM endigitale werkplek security met haar recente overnames van Cherwell, MobileIron, Pulse Secure en RiskSense. Dit maakt het mogelijk om haar wereldwijde positie in de unified endpoint management, cybersecurity en enterprise service management markten verder te consolideren.

Daniël van Ballegooijen, oprichter en general manager van Sempre Solucions, zegt: “We zijn ontzettend trots om gekozen te worden als leveringspartner voor Ivanti’s service management en digitale werkplek oplossingen in de Benelux. Onze missie is om onze klanten te adviseren en te ondersteunen tijdens hun digitale transformatie. We maken bedrijven bewust van de bestaande en nieuwe kansen die innovatie biedt. We brengen eerst de huidige situatie in kaart, daarna maken we samen met de klant een strategisch innovatieplan voor de gewenste toekomstige situatie. Tijdens de implementatie maken we gebruik van Ivanti’s unieke, gedifferentieerde end-to-end oplossingen. Met deze aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten nog efficiënter kunnen werken, zodat ze zich nog beter kunnen concentreren op hun kernactiviteiten met als uiteindelijk doel de concurrentie voor te blijven.”

Sempre Solucions bekrachtigt het nieuwe partnerschap met een gespecialiseerd team en ondersteunt Ivanti-klanten in de Benelux, waarbij Ivanti-oplossingen worden gepositioneerd als onderdeel van de hele digitale transformatie propositie.

Robert de Jong, directeur sales EMEA Noord bij Ivanti, zegt over de samenwerking: “We zijn verheugd om samen te werken met Sempre Solucions waarbij zij ons helpen om oplossingen via hun diensten aan gezamenlijke klanten te leveren. Dit partnerschap zal helpen om onze positionering in de markt te versterken en past bij onze eigen missie om de Everywhere Workplace te beveiligen en mogelijk te maken. Partners zijn essentieel voor succes, en we zijn enthousiast over dit volgende hoofdstuk, waar we onze klanten blijven helpen samen met partners zoals Sempre Solucions en groei blijven stimuleren.”

Het wereldwijde partnerprogramma van Ivanti stelt partners in staat om te groeien door toegang te krijgen tot Ivanti’s unieke en gedifferentieerde portfolio van end-to-end-oplossingen die de Everywhere Workplace mogelijk maken. Het Ivanti Neurons automatiseringsplatform biedt toonaangevende unified endpoint management, cybersecurity en enterprise service management oplossingen. Via één managementconsole kunnen bedrijven alle endpoints en IT-middelen te ontdekken, beheren, beveiligen en onderhouden. Partners kunnen ook diensten en waarde toevoegen aan Ivanti’s oplossingen voor nog betere bedrijfsresultaten en een groter verdienpotentieel.

Sempre Solucions en Liquidware brengen workspace management naar hoger plan

Amstelveen – 14 december 2022 

Digital workspace management specialist Liquidware en digitale transformatie expert Sempre Solucions, bundelen hun krachten in een partnership. Door de juiste oplossingen te koppelen aan de juiste mensen, ontstaat de ideale combinatie om werkplektransformatieprojecten tot een succes te maken.

Tegelijk met de complexiteit van IT-landschappen neemt ook het belang van een (kosten)efficiënte flexibele en goed presterende werkplek alleen maar toe. In de huidige markt is dan ook veel vraag naar oplossingen rondom de moderne digitale werkplek en bijbehorend applicatiemanagement. Om slimme en toekomstbestendige keuzes te maken, is zowel strategische als operationele hulp van ervaren experts geen overbodige luxe. Sempre Solucions heeft jarenlange ervaring op het gebied van IT-detachering, -projecten en outsourcingstrajecten, waarbij ‘workspace management’ een van haar specialismen is. Gebaseerd op haar ervaring kiest Sempre Solucions o.a. voor de oplossingen van Liquidware om de werkplek als onderdeel van de digitale transformatie te moderniseren.


Liquidware biedt workspace managementoplossingen om werkplekken zo efficiënt mogelijk te beheren. Met behulp van Liquidware’s oplossingen op het vlak van ‘environment management’, ‘applicatie management’ en ‘monitoring & diagnostics’ houdt IT-management grip op de eindgebruikerservaring, kosten en veiligheid van de werkplek. De beheerorganisatie krijgt de juiste oplossingen voor platform-onafhankelijk werkplekbeheer en applicatiemanagement. Binnen de transformatietrajecten van Sempre Solucions is dit precies waar het om gaat, waarmee het partnership een logische stap is.


“Stilstaan is geen optie, organisaties zijn constant in beweging. Waar organisaties in het verleden vaak de focus hadden op VDI, zien we een nieuwe trend ontstaan en gaan bedrijven voor een hybride workspace. Niet alleen Cloud, VDI of Fat Clients maar een mix hiervan. Liquidware heeft met haar oplossingen in de praktijk bewezen hierop in te spelen. Wij zijn daarom ook trots om deze samenwerking aan te kondigen en onze klanten nog beter te kunnen adviseren en voor te bereiden op de transitie waar ze – nu of in de toekomst – mee aan de slag gaan.” aldus Daniël van Ballegooijen, CEO van Sempre Solucions.