IT Professionals

Heeft u behoefte aan extra capaciteit voor bijvoorbeeld een nieuw te starten project of uitbreiding van een huidig project? Bent u onderbezet door ziekte of heeft u andere redenen om gebruik te maken van tijdelijke inhuur?

Dan kan detachering een prima oplossing zijn. U kunt bij ons gebruik maken van flexibel in te zetten professionals. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en stellen hoge eisen aan professionals waar we mee samenwerken. Certificering is geen toverwoord maar een must. De mensen die wij detacheren bij onze opdrachtgevers zijn ruim voldoende gecertificeerd. 

Met meer dan 30 jaar ervaring in de ICT markt en specialist op het gebied van Digitale Transformatie, IT Service Management, Everywhere Workplace en Digital Workspace Management, zijn we graag uw partner. Ook voor Detachering, Detavast of Werving & Selectie kunt u bij ons terecht.

Samenwerken met jou als freelancer betekent optreden als partners. Wij werken zelfs met Freelance Aanvoerders. Een uniek concept waarbij je zelf een team aanstuurt en grote uitdagingen niet uit de weg gaat. Dit heeft al tot vele mooie resultaten geleid voor ons en onze klanten.